شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

عکس | هدیه خاص مسی به تمام بازیکنان تیم ملی آرژانتین: آیفون ۱۴ طلا با اسم و شماره پیراهن اختصاصی

  • کد خبر: ۱۵۳۰۲۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳
  • ۱
عکس | هدیه خاص مسی به تمام بازیکنان تیم ملی آرژانتین: آیفون ۱۴ طلا با اسم و شماره پیراهن اختصاصی
لیونل مسی به تمام بازیکنان تیم ملی آرژانتین آیفون 14 طلا هدیه داد که روی آن‌ها اسم و شماره پیراهن هر بازیکن نوشته شده است.

شهرآرانیوز - لیونل مسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲، تعداد ۳۵ گوشی آیفون طلایی که در آن از طلای ۲۴ عیار استفاده شده سفارش داد. او روز گذشته سفارش‌های خود را در پاریس تحویل گرفت و هر کدام از این گوشی‌های لاکچری را به یکی از اعضای تیم ملی کشورش هدیه خواهد داد.

عکس | مسی به تمام بازیکنان تیم ملی آرژانتین آیفون ۱۴ طلا هدیه داد

روی هر کدام از این گوشی‌های طلایی نام و شماره یکی از بازیکنان تیم ملی آرژانتین به همراه لوگوی فدراسیون فوتبال این کشور حک شده است.

لئو بعد از فتح جام جهانی به دنبال یک کار خاص و ماندگار بود و برای همین با بن لیون، مدیرعامل شرکتی که گوشی‌های لاکچری آیفون را طراحی و تولید می‌کند تماس گرفت و خواسته خود را با او در میان گذاشت. نتیجه این گفتگو به تولید آیفون‌های طلایی انجامید که ۱۷۵ هزار پوند برای ستاره البی سلسته آب خورد.

عکس | مسی به تمام بازیکنان تیم ملی آرژانتین آیفون ۱۴ طلا هدیه داد

مدیرعامل شرکت آی دیزاین گلد در رابطه با این اقدام مسی گفت:

"او یکی از وفادارترین مشتریان ماست و بعد از جام جهانی طی یک تماس اعلام کرد که به دنبال هدیه‌ای ویژه برای همه بازیکنان و کادرفنی تیم ملی آرژانتین بابت جشن گرفتن موفقیت بزرگ اخیر است. او، اما هدیه‌های معمولی مثل ساعت را دوست نداشت، بنابراین من آیفون‌های طلایی با نام و شماره بازیکنان را پیشنهاد دادم. لئو پیشنهادم را پذیرفت، چون آن را دوست داشت. "

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
0
1
این بی دینها عجب کارهایی میکنن دمتتون واقعا گرم باد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->